Deset i po godina bavljenja ugostiteljskim poslom, veliki rad i volja su prethodili otvaranju najnovijeg restorana sa apartmanima i sobama pod nazivom ``Taša`` u Pljevljima. Restoran je otvoren u oktobru 2011. godine.

Restoran se nalazi na idealnom mjestu, za sve one koji su se uputili iz Srbije ka crnogorskom primorju, na deset metara od obilaznice oko Pljevalja i ima desetak parking mjesta. Povoljne cijene prenoćista i hrane prosto mame goste da prenoće i nastave put ka moru.

Ne samo zbog ambijenta već i zbog nivoa usluge gost jednostavno mora da se osjeća više nego prijatno. Ono što je posebno interesantno su kuhinja i restoran. Kuhinja je opremljena najsavremenijim uređajima koje trenutno nudi tržište.

Pored restorana nalazi se auto servis, a centar grada udaljen je svega nekih stotinjak metara. Iznad restorana se nalazi 8 soba i 2 apartmana urađenih prema standardima koji zadovoljavaju kriterijume Evropske unije i zadovoljavaju najnovije HASAP standarde.

Hrana po kojoj je restoran „Taša“ nadaleko čuven je uvijek vrhunskog kvaliteta, koja uz čuveni „Pljevaljski sir“ i kajmak oduševljava svakog gosta. Osim domaćih pljevaljskih i planinskih specijaliteta, nudimo sve vrste jela po porudžbini. Oni koji su bili naši gosti, vraćaju se ponovo.

NACIONALNI RESTORAN

07:00 - 22:00

SOBE

00:00 - 24:00

APARTMANI

00:00 - 24:00

Zato vas pozivamo da svratite i da se uvjerite u naše gostoprimstvo i zadovoljni nastavite svoje putovanje.

80

MJESTA U RESTORANU

100

MJESTA U BAŠTI

8

SOBA

2

APARTMANA

20

ZAPOSLENIH

Politika bezbjednosti hrane

Naša obeveza je da svojim gostima uvijek i u svakom trenutku osiguramo zdravstveno bezbjednu hranu, saglasnu sa propisima i standardima koristeći uvijek provjerene i bezbjedne sirovine, konstantno vršeći kontrolu radnih procesa i primjenjujući preventivne mjere integrisane u HACCP sistem. Stoga, primenjujemo HACCP principe u svakom segmentu nabavke, prijema, skladištenja, manipulacije i transporta - od ulaznih do izlaznih proizvoda - a u cilju upravljanja rizicima i obezbjeđivanja zdravstveno bezbjednog proizvoda za krajnjeg korisnika.

KETERING

Ukoliko Vam je potreban ketering za dječiji rođendan, slavu, doček svatova, poslovnu proslavu ili neki drugi bitan događaj, prepustite nama brigu oko organizacije hrane – iznenadite Vaše goste dekorativnim zalogajima i posvetite se zabavi! U našoj ketering ponudi su kanapei, slani zalogaji, salate, slane torte i rolati, mesa, peciva, kao i torte i kolači, a za dane posta tu je i posni ketering.

REZERVIŠITE TERMIN NA VRIJEME I OBEZBIJEDITE NAJLJEPŠE POSLUŽENJE ZA DJEČIJI ROĐENDAN, SVADBU, SLAVU, PROSLAVU ILI KOKTEL!

069 570 177