PRODAVNICA TAŠA

2001 .

 

Godina osnivanja

Svaki D  a  n

 

Svježe meso

5000

 

Artikala u svakodnevnoj ponudi

20%

 

Niže cijene

Od svojih početaka kao porodične firme 2001. godine do danas, posle 18 godina uspešnog rada izrasli smo u ozbiljnu firmu koja zapošljava preko osamdeset radnika

Prodavnica „Taša“ posluje od 2001 godine, i nalazi se u ulici Blaža Jovanovića, u Golubinji.

Prodavnica nudi širok asortiman prehrambenih proizvoda, voća i povrća. U okviru prodavnice posluje i mesara nadaleko poznata po kvalitetu usluge i proizvodima od mesa i mesnih prerađevina. Svježi proizvodi dostupni su svakodnevno zahvaljujući dnevnim isporukama mesa. Kod nas se u svakom trenutku može naći svježe meso vrhunskog kvaliteta po pristupačnim cijenama, bilo da vam treba svinjetina, goveđe ili teleće meso.

Svježe meso

Prehrambeni artikli

Kućna hemija

Voće i povrće

HACCP

- SERTIFIKAT -

Politika bezbjednosti hrane

Naša obeveza je da svojim gostima uvijek i u svakom trenutku osiguramo zdravstveno bezbjednu hranu, saglasnu sa propisima i standardima koristeći uvijek provjerene i bezbjedne sirovine, konstantno vršeći kontrolu radnih procesa i primjenjujući preventivne mjere integrisane u HACCP sistem. Stoga, primenjujemo HACCP principe u svakom segmentu nabavke, prijema, skladištenja, manipulacije i transporta - od ulaznih do izlaznih proizvoda - a u cilju upravljanja rizicima i obezbjeđivanja zdravstveno bezbjednog proizvoda za krajnjeg korisnika.