IGRAONICA WINNIE THE POOH

Igraonica Winnie the Pooh nalazi se u okviru „Taša Event centra“

Smještena je na preko 100kvm, u okviru koje se nalazi i kafić za roditelje

Prostor igraonice opremljen je lavirintom, bazenom sa lopticama za djecu manjeg uzrasta, prostorom za fudbal, ljuljaškama i klackalicama. Osim toga, posjedujemo i light show, koji može da upotpuni rođendane starije djece, pretvarajući ih u žurke.
Naša igraonica namjenjena je djeci uzrasta od 0 do 12 godina, u kojima će Vaši mališani i starija djeca uz naše animatore proslaviti najljepše rođendane.

Radi vaše udobnosti, igraonica i kafić imaju najmoderniji sistem klimatizacije.
Igraonica Winnie the Pooh je prije svega rođendaonica, ali takođe je dostupna svim gostima koji u Event centru Taša obilježavaju neki bitan trenutak.
Dio namjenjen za roditelje, kafić, pogodan je za proslave prvih rodjendana, kao i ostalih zabava, jer raspolaže sa 70 mjesta.

U cijenu rođendana uključen je zakup kompletnog prostora, kafić i igraonica sa svim sadržajima (3D lavirint, tobogan, facepainting, itd…), sokovi i grickalice za djecu.

Piće se služi iz našeg šanka po pristupačnim cijenama, a hrana koju donesete biće servirana i poslužena od strane našeg osoblja. Ako želite možete nama prepustiti kompletnu organizaciju posluženja iz restorana „Taša“.

Za zabavu mališana zaduženi su animatori, a program je u potpunosti prilagođen uzrastu slavljenika i njegovih drugara. Ukoliko imate neku posebnu želju, budite slobodni da nam kažete i mi ćemo Vam izaći u susret.

U cilju besprekorne organizacije Vaših proslava a radi sigurnosti, prije svega Vaše djece molimo sve korisnike djecije igraonice Winnie the Pooh (prostora, opreme, igračaka…) da se pridržavaju sledećih pravila:

U djecijoj Igraonici Winnie the Pooh zabranjeno je pušenje.

 • Korisnici Igraonice winnie the pooh dužni su se prema objektu, inventaru, igračkama i ostaloj imovini igraonice odnositi s poštovanjem, u protivnom sve eventualno nastale štete grubom nepažnjom korisnika ili njihovih gostiju idu na teret istih.
 • Djeca do 3 godine starosti , u Igraonici mogu boraviti isključivo u pratnji roditelja/staratelja, koji ih aktivno čuvaju kako bi, kao i ostala djeca, mogla uživati siguran i bezbrižan boravak.
 • Za vrijeme proslave, ulaz u Igraonicu je dozvoljen isključivo slavljeniku/ci, njegovim/nim gostima kao i njihovoj pratnji.
 • Prilikom prijave čuvanja Vašeg deteta u Igraonici (u toku dešavanja u Event centru), potrebno je ostaviti kontakt na kojem ste dostupni u vrijeme boravka Vašeg djeteta u Igraonici.
 • Kako bi se zadržala čistoća i higijena Igraonice obavezno je korištenje vlastitih papučica ili čarapica, što se odnosi i na odrasle u pratnji djece.
 • Korisnici Igraonice dužni su paziti na svoje stvari, igraonica ne odgovara za gubitak ili oštećenje stvari.
 • Radi sigurnosti, prije ulaska u igraonicu obavezni ste skinuti djeci nakit, bedževe kao i sve predmete kojima bi se djeca mogla povrijediti ili bi mogla povrijediti drugu djecu. Obavezno je i izvaditi djeci iz usta žvakaće gume.
 • U igraonici dovodite djecu na vlastitu odgovornost te igraonica ne odgovara za bilo kakav oblik štete uzrokovan boravkom djeteta u igraonici. Primjera radi, igraonica ne odgovara za moguće povrede i povrede uzrokovane nepravilnom, nesigurnom i nesmotrenom upotrebom opreme i igračaka, za povrede i koje djeca međusobno nanesu jedno drugom, posledice konzumacije bilo kakve hrane i pića koju vi donesete, posljedice eventualne zaraze bilo kojom bolesti i slično.
 • Korisnici igraonice dužni su da nadoknade štetu koja nastane kao posledica grube nepažnje ili je namjerno izazvana, kao i usled otuđivanja rekvizita ili inventara igraonice. Osoblje igraonice ima pravo da iz prostora za igru udalji djecu koja ugrožavaju svoju, kao i bezbjednost druge djece ili u slučaju agresivnog ponašanja prema osoblju igraonice.
 • Nije dozvoljeno iznošenje igračaka i rekvizita iz prostora za igru, kao ni unošenje ličnih igračaka, stvari i hrane u prostor za igru.
 • Korišćenjem igraonice ili dolaskom na rođendan, roditelj ili pratilac je saglasan sa pravilima igraonice.
 • Korisnik je dužan doći najkasnije 10min prije početka rođendana kao i napustiti istu najkasnije 20 minuta. Molimo Vas da poštujete kako svoje tako i tuđe vrijeme termina.
 • Igraonica zadržava pravo zamoliti svakoga ko se ne pridržava pravila ponašanja da napusti igraonicu.

Djecija igraonica Winnie the Pooh vam je zahvalna što se pridržavate pravila i želi vam prijatan boravak u igraonici.

36

STOLICA

U KAFIĆU

9

STOLOVA

U KAFICU

50

DJECE

U IGRAONICI

2

ANIMATORA

U IGRAONICI

Rezervacije na telefon: 068 849 999

Instagram reports: Please check the settings
Oops...
Sorry, this Social Stream cannot be displayed.