HOTEL TAŠA

- SOBE I APARTMANI -

Nudimo povoljan i udoban smještaj, nalazimo se na deset metara od obilaznice oko Pljevalja što nas čini idealnim mjestom za pauzu i odmor od putovanja za sve one koji putuju iz pravca Srbije dalje prema crnogorskom primorju ali i sve one koji dolaze u Pljevlja. Hotel Taša na raspolaganju ima smještajne kapacitete za svačije potrebe - osam soba i dva apartmana uređenih po standardima koji zadovoljavaju kriterijume Evropske unije i najnovije standarde koje je postavio HASAP.

Kada ste na putovanju, kvalitetan san je od presudne važnosti. Zato smo se pobrinuli da svi naši gosti spavaju u čistim i udobnim krevetima.

U želji da našim gostima obezbijedimo prijatan, miran i komforan ambijent, u ponudi imamo 8 moderno dizajniranih soba i apartmana, raspoređenih na ukupno 3 sprata.

Moderno dizajnirane sobe toplih tonova čine da se gosti u njima osećaju udobno i bezbedno, opremljene su sa antialergijskom posteljinom, Wi - Fi internetom i LED TV-om.

Rezervišite vaš smještaj danas

Trudimo se da sa Vama podijelimo iskustava koja nas najviše inspirišu

NAŠA ADRESA

Pet Učitelja bb, Pljevlja, Crna Gora

+382 68 826 884

office@restorantasa.me

JEDNOKREVETNE SOBE

DVOKREVETNE SOBE

Apartman Hotel Tasa Pljevlja 1 Apartman Hotel Tasa Pljevlja 2 Apartman Hotel Tasa Pljevlja 4

Apartmani

Ukras trećeg sprata čini superior apartman, posebno opremljen i dizajniran tako da se gosti našeg Hotela u njemu osećaju kao kod kuće. Svaki apartman različito je i posebno dizajniran, te svaki od njih pruža poseban ugođaj.