EVENT CENTAR TAŠA

EVENT CENTAR ``TAŠA``

Taša Event Centar se nalazi na magistralnom putu, na ulasku u Pljevlja. Otvoren u aprilu 2018. godine od strane organizatora proslava, koji smo svoje iskustvo sticali dugo godina u organizaciji svih vrsta svečanosti na teritoriji Pljevalja, sa željom da unaprijedimo i stavimo lični pečat na organizaciju događaja i proslavu svečanosti.

Velika sala kapaciteta do 500 mjesta

predviđena je za glamurozna vjenčanja, korporativne proslave i 18. rođendane. Enterijer je ukrašen mermernim stubovima koji se odlično uklapaju sa pastelnim bojama zidova i kompletnom dekoracijom. Ukrašena modernom LED ambijentalnom rasvjetom, opremljena centralnim klima i ventilacionim sistemima velika sala predstavlja jasan izbor za Vaše glamurozne proslave.

Balkon kapaciteta do 200 mjesta

je idealan za manje proslave kao što su: krštenja, kokteli, banketi i druge svečanosti. Enterijer se slaže sa velikom salom tako da lako mogu da prestavljaju cjelinu, za događaje velikih razmjera.

Posebna ponuda našeg Event centra jeste mladenači apartman, u kojem će se osjećati više nego dobrodošlo. Takođe, postoji mogućnost i rezervacije za goste u okviru našeg hotela koji se nalazi u samoj blizini Event centra. Posedujemo takođe i luksuzne toalete i prostran parking sa video nadzorom. Naše osoblje čine profesionalni konobari, kuvari i menadžeri koji nastoje da ispune sve Vaše zamisli i pobrinu se da sve prođe u savršenom redu

Kompletan prostor je centralno klimatizovan i ima obezbjeđen veliki parking za preko 130 vozila.

Dvije elegantne, impresivne sale svojom originalnošću izlaze u susret svim vašim zahtjevima, tako da organizovanje proslava dobija šarm i duh dostojan najsvečanijih događaja u vašem životu. Specijalno ambijentalno osvjetljenje i pregršt scenskih efekata su razlog zbog kojeg ćete iz ovog Event centra ponijeti najljepše fotografije ikada.

Dobro organizovano osoblje restorana i uigran tim sve Vaše želje i zahtjeve može lako da sprovede u djelo. Taša Event Centar će vam Vaše važne dane pretvoriti u najljepše uspomene. Osmislite svoju proslavu, dajte joj svoj lični pečat, a mi ćemo je realizovati za Vas.

Izdvojili smo i kutak za mališane, igraonicu, da bi vaši gosti opušteno uživali u vašem slavlju a o njima će se brinuti osoba od poverenja.

Instagram reports: Please check the settings
Oops...
Sorry, this Social Stream cannot be displayed.