Društveno

odgovorna

kompanija

Da smo društveno odgovorna kompanija, govori u prilog i činjenica da smo prvo privatno preduzeće na teritoriji opštine Pjevlja koje koristi dva elektirčna vozila kao dostavna. Na taj način trudimo se da doprinesemo promovisanju upotrebe električnih vozila, a prije svega podignemo svijest o značaju zaštite životne sredine.

Rado se odazivamo učešću u humanitarnim aktivnostima. Ono što želimo da izdvojimo je saradnja sa OŠ „Boško Buha“ koja je pokrenula akciju prikupljanja čepova „Tvoj čep, moj osmijeh“. Novac od prodaje prikupljenih čepova usmjerava se na humanitarne akcije, a naš doprinos je uvijek značajan.

U saradnji sa Crnogorskim Telekomom, a u vezi nastavka programa e-mobilnosti, obezbijedili smo dva punjača za elektična vozila, koji se nalaze pored Taša Event centra, na samom ulasku u Pljevlja.
Ono što nas izdvaja od ostalih preduzeća jeste kontinuirana saradnja sa lokalnom zajednicom. Sponzori smo raznih dešavanja na teritoriji opštine Pljevlja koja promovišu našu opštinu, prije svega kroz sportska dešavanja.

ELEKTRIČNA DOSTAVNA VOZILA

ELEKTRIČNI PUNJAČI VOZILA

ČEPOM DO OSMJEHA